Jouw merk is mijn uitdaging

Na 25 jaar in het reclamevak te hebben gewerkt is mijn droom uitgekomen om vanuit deze jarenlange ervaring als zzp’er aan het werk te gaan. Nog elke dag ben ik blij met deze keuze. Geen dag is hetzelfde. Van grote reclameprojecten, bedrijfsauto’s wrappen tot airtex behang. Altijd samen met de klant werken aan een mooi eindresultaat. Mijn kracht ligt bij sterk montage werk wat je terug ziet in creativiteit, veelzijdigheid en betrokkenheid. Creatief in oplossingen en meedenken.

thin

Waar kan JR signing u mee van dienst zijn?

Jouw merk is mijn uitdaging. Mijn werk kenmerkt zich door veelzijdigheid. Hoe wil jij zichtbaar zijn? Ik denk graag met je mee en realiseer jouw plannen. Denk aan gevelreclame, autoreclame, binnenreclame, Airtex behang, reclameborden en meer!

Ben je op zoek naar een veelzijdige reclamemonteur die snel en netjes werkt en met je meedenkt? Vul het contactformulier in met je telefoonnummer en ik bel je zo spoedig mogelijk.

Super mooi, snelle service en netjes !

Talent op het veld!

Elke zaterdag kan je mij vinden op het voetbalveld. Niet om zelf te spelen, maar als coach van het 3e. De mannen op de juiste plek zetten en zorgen dat ze als team spelen. Mooi om te zien als de spelers groeien; individueel en als team!

JRsigning | STERK IN MONTAGEWERK - jarno-magenta-kraan
JRsigning | STERK IN MONTAGEWERK - jarno-magenta-kraan

Leuk om te connecten!

Wil je op de hoogte blijven van al mijn projecten? Volg mij dan op Instagram of LinkedIn.